Арсенал и Уотфорд завършиха при резултат 2:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Арсенал завърши 2:2 с Уотфорд на „Викъридж Роуд“. Пиер-Емерик Обамеянг даде летящ старт на „топчиите“. През второто полувреме обаче лондончани играха безобразно в отбрана, а Уотфорд създаде куп положения пред вратата на Лено. Том Клевърли и Роберто Перейра изравниха резултата, а в добавеното време Дукуре пропусна златна възможност да донесе победата на „стършелите“.

Кике Санчес Флорес, който се завърна на мениджърското кресло на „стършелите“, бе направил три промени в стартовия състав на Уотфорд. Хосе Холебас, Жерард Деулофеу

и Етиен Капу започнаха.

Месут Йозил и Дани Себайос стартираха заедно в креативната халфова линия на Арсенал. Никола Пепе и Пиер-Емерик Обамеянг действаха в атака. Лукас Торейра бе на пейката, докато Александре Лаказет пропусна двубоя заради контузия.

Уотфорд започна по-добре, като в първите минути Лено спаси удари на Деулофеу и Клевърли. Шут на Холебас пък профуча встрани от вратата на гостите.

В 21-вата минута Хюз загуби топката в средата на терена, Коласинак тръгна на рейд, напредна, след което намери Обамеянг в наказателното поле. Габонецът се обърна добре и стреля до близката греда – 0:1.

Домакините имаха претенции, че Себайос е извършил нарушение в момента, в който отне топката от Хюз, но такова не бе маркирано, а и ВАР не се намеси.

11 минути след това Арсенал нанесе втори удар. Йозил много хитро разсече отбраната и изведе Мейтланд-Найлс зад гърба на Холебас. Десният бек центрира успоредно на голлинията, а Обамеянг отново бе на точното място, за да засече – 0:2.

Арсенал започна доста разконцентрирано второ полувреме. Веднъж Гендузи сгреши в отбрана, но гостите се разминаха. В 54-тата минута и Сократис направи груба грешка пред наказателното поле, като в опита да намери Гендузи подаде на Деулофеу, който пусна топката на пътя на Клевърли. Халфът стреля в ъгъла от 11 метра – 1:2.

Доста след попадението бе излъчено повторение на гола, което показа, че в момента, в който Лено изпълнява аут към Сократис има играч на Уотфорд в наказателното поле на Арсенал. След това идва и голът на Клевърли. По новите правила това не е разрешено, така че ВАР трябваше да отмени попадението. Това обаче не се случи.

Уотфорд продължи да играе по-добре в тези минути. Арсенал пък много хаотично се опитваше да изнася топката.

Удари на Деулофеу и Кико Фемения преминаха съответно встрани и над вратата на Лено.

В 65-ата минута Сар получи в наказателното поле, обърна се и стреля, но отново не достигна малко точност на играч на Уотфорд. Това бе чудесна възможност за изравняване на резултата.

В 79-ата минута Давид Луис фаулира Перейра в наказателното поле. Потърпевшият сам изпълни за 2:2.

В 92-рата минута Уотфорд пропусна да стигне до победата, което може би щеше да е заслужен резултат, след като Дукуре и Сар организираха страхотна контраатака, но накрая французинът стреля от седем-осем метра право в Лено.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.