Арсенал и Ливърпул завършиха 3:3

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Арсенал и Ливърпул завършиха 3:3 в истински трилър на „Емиратс“, който даде началото на 19-ия кръг в Премиър лийг. Двубоят премина през драматични обрати от 2:0 за гостите, до 3:2 за домакините в рамките на само 6 минути, преди Роберто Фирмино да оформи крайното 3:3.

Така Ливърпул запази четвъртата си позиция в класирането с 35 точки, докато Арсенал е пети с една по-малко.

Резултатът на „Емиратс“ откри Фелипе Коутиньо с глава в 26-ата минута. В 52-ата минута Мохамед Салах удвои. Само минута по-късно Алексис Санчес върна „топчиите“ в мача, като намали. В 56-ата минута с далечен удар с левия крак Гранит Джака изравни. Пълният обрат стана факт в 58-ата минута, когато Месут Йозил направи 3:2. В 70-ата минута Роберто Фирмино изравни с топовен удар отблизо, макар Петер Чех да успя да играе с топката.
Домакините започнаха много амбицирано двубоя и стигнаха до първата си добра възможност още в петата минута, когато Алексис Санчес стреля от фаул, но ударът му не се получи. Отговорът на Ливърпул не закъсня. В 7-ата минута Мохамед Салах проби отляво, но беше блокиран, а след това вратарят Петер Чех улови центрирането от ъглов удар.

Постепенно устремът на “артилеристите” беше укротен и Ливърпул изравни играта. В 16-ата минута перспективна атака на гостите беше спряна от Лоран Косиелни, но напрежението пред вратата на Чех започна осезаемо да се покачва, докато в същото време “артилеристите” трудно излизаха от своята половина. На два пъти в рамките на минута стражът на Арсенал с решителни намеси спаси вратата си попадения след центрирания на Андрю Робъртсън, като във втория случай спаси удар отблизо на Роберто Фирмино.
Арсенал отговори с епизодична атака, спряна от стража на Ливърпул, за да последва още една голяма опасност пред вратата на Чех. Отново Робъртсън центрира, а Фирмино стреля от лявата зона, но встрани. Логичното се включи в 26-ата минута, когато Мохамед Салах проби отляво, опита да потърси Фелипе Коутиньо, но топката се отби в крака на Косиелни и стана много удобна за игра с глава и бразилецът се възползва отлично от ситуацията, като откри резултата на “Емиратс”.

Напрежението пред вратата на Арсенал продължи да е високо и след попадението, като този път и Садио Мане опита късмета си. В 35-ата минута домакините получиха шанс да се върнат мача след пряк свободен удар, отсъден за нарушение срещу Лаказет, но не последва нищо интересно. В крайна сметка резултатът се запази до края на полувремето, макар Ливърпул да имаше две отлични възможности да направи аванса си по-убедителен. Закономерно футболистите на Арсенал пък бяха изпратени с освирквания на почивката.

Второто полувреме започна така, както завърши първото – с опасност пред вратата на Арсенал, дошла след грешка на Алексис Санчес. В 52-ата минута всичко за Арсенал в този мач изглеждаше свършило, след като Мохамед Салах удвои резултата след поредната мълниеносна контраатака. Голът на египтянина обаче извади Арсенал от унеса и отговорът не закъсня.

Само две минути по-късно обаче Алексис Санчес с глава върна “артилеристите” в мача, след като намали на 1:2. Арсенал заигра вдъхновено и в 56-ата минута Гранит Джака с далечен удар с левия крак изравни. “Артилеристите” продължиха да летят на крилете на вдъхновението и стигнаха до пълен обрат чрез Месут Йозил в 58-ата минута.
Ролите на терена напълно се размениха. Всяка атака на Арсенал носеше опасност, докато Ливърпул срещаше трудности при изнасянето на топката. В 67-ата минута домакините бяха близо до четвърти гол, но топката беше отклонена от крака на Лаказет в опасна близост до вратата. Вместо това обаче се стигна до ново равенство. В 70-ата минута Фирмино беше изведен в наказателното поле пред Чех, стреля мощно и макар вратарят на Арсенал да успя да играе с топката, тя влезе в мрежата му. До края и двата тима се опитаха да стигнат до победата, но пропуски пред вратата ги лишиха. Така в крайна сметка спиращият дъха спектакъл завърши без победител.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.