Арсенал загуби с 1:2 гостуването си на Борнемут

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Арсенал не успя да запише победа в пети пореден мач, като загуби с 1:2 гостуването си на Борнемут. Отборът на Еди Хауи обърна съперника в рамките на четири минути и стигна до първа победа над лондончани в историята си. Ектор Белерин откри резултата в началото на втората част,

Калъм Уилсън изравни в 70-ата минута, а малко след това Джордан Айб направи 2:1.

Успехът изкачи Борнемут на 13-о място в класирането, докато Арсенал все повече се отдалечава от местата, даващи право на участие в Шампионската лига. Отборът на Арсен Венгер изостава на пет точки от Тотнъм и Ливърпул и на осем от третия Челси.

Облаците над главата на мениджъра на Арсенал стават все по-черни. Освен загубата, в близките се очаква Алексис Санчес да напусне клуба. Чилиецът днес не бе включен в групата за мача, а Венгер заяви, че все още бъдещето на нападателя не е ясно.
След равностойно начало Арсенал първи стигна до опасен удар към вратата при гостуването си на Борнемут. В осмата минута младият защитник Ейнсли Мейтленд-Найлс получи топката в наказателното поле. Той финтира на два пъти преди да отправи много хубав удар към далечната греда, а топката се удари в гредата. Малко по-късно Бегович трябваше да се намесва след изстрел на Иуоби.

Джак Уилшър, който миналия сезон игра под наем в Борнемут, е в основата на повечето атаки на гостите. Арсен Венгер, който гледа мача от трибуните поради наказани, все по-често започна да разчита на него. Като цяло Арсенал контролира събитията на терена, а опитите на домакините да застрашат Чех са рядкост.

„Артилеристите“ стигнаха до най-добрата си възможност в 35-ата минута. Тогава Лаказет изведе Уелбек сам срещу Бегович, но вратарят излезе отлично, успя да скъси дистанцията и да отрази удара. Чак към края на полувремето тимът на Еди Хауи стигна реален шанс за гол. Джордан Айб намери непокрития Дан Гослинг в наказателното поле, но Чембърс успя да се хвърли и да блокира удара.
Гостите поведоха в началото на втората част. Алекс Иуоби по великолепен начин изведе Белерин зад защитата. Испанският бранител стреля, топката се удари в Бегович, но продължи към вратата и се озова в мрежата.

Гостите поведоха в началото на втората част. Алекс Иуоби по великолепен начин изведе Белерин зад защитата. Испанският бранител стреля, топката се удари в Бегович, но продължи към вратата и се озова в мрежата. Борнемут не бе показал нищо до срещата на второто полувреме, но в рамките на четири минути обърна мача.

Калъм Уилсън изравни в 70-ата минута. Тогава Райън Фрейзър му подаде, а неразчетено излизане на Чех позволи на нападателя да го изпревари и да насочи топката към мрежата. Малко по-късно защитата на Арсенал не се справи добре. Уилсън бе изведен отлично, но се забави. Той намери Джордан Айб, който изведе домакините напред с първия си гол за Борнемут във Висшата лига. До края на срещата „артилеристите“ не намериха начин да отговарят и не бяха близо до изравняване.
БОРНЕМУТ – АРСЕНАЛ 2:1
0:1 – Белерин (52)
1:1 – Уилсън (70)
2:1 – Айб (74)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.