Антъни Джошуа ще гледа с интерес Уайлдър – Ортис

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Носителят на титлата в тежка категория на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър ще проведе може би най-сериозната защита на пояса в кариерата си на 3 март срещу Луис Ортис. Двубоят се очаква с огромен интерес, защото бе забавен няколко месеца, тъй като колумбиецът бе уличен с употреба на допинг

и трябваше да изтърпи наказание.

В крайна сметка дуелт ще се състои, и то преди Антъни Джошуа да проведе обединяващ двубой с Джоузеф Паркър – на 31 март в Кардиф на стадион “Принсипалити”. Според Sky Sports именно Джошуа ще гледа с повишен интерес изявите на Уайлдър на ринга срещу Ортис, защото евентуален нов нокаут на сметката на американеца ще бъде голяма заявка за бъдещо величие, особено при положение че Джошуа – Уайлдър е потенциална битка за края на годината.
Това е мач номер 40 в кариерата на Уайлдър, като именно бавният му прогрес в категорията е най-големият повод за честите критики към него. Сега боксовите среди виждат Ортис като възможност за американеца да докаже дали наистина голямата му уста има покритие. Естествено, липсата на вълнуващи съперници в срещуположния ъгъл не е вина на Уайлдър, поне през последните две години. Той бе готов да се качи на самолета за Русия и да защити за четвърти път титлата си в родината на Александър Поветкин, което със сигурност щеше да е знаков двубой, но пък през 2016-а руснакът даде положителна допинг проба. Впоследствие същото се случи и с Ортис, който сега е реабилитиран и може отново да използва професионалния си лиценз.
Sky Sports обобщава още, че евентуален успех на Уайлдър, особено с нокаут, ще придаде достатъчно легитимност на претенциите на американеца при преговорите за още по-грандиозен обединяващ титлите сблъсък срещу Джошуа. Британецът пък трябва да гледа внимателно изявите на бъдещия си противник срещу Ортис, който е непобеден и играе с обратен гард.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.