Антъни Джошуа си върна световните титли по бокс в тежка категория

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Антъни Джошуа си върна световните титли по бокс в тежка категория, след като победи по точки американеца Анди Руис (вече 33-2, 22 KO) в реванша между двамата. Поясите на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) останаха притежание на Руис едва 6 месеца, след като нокаутира Джошуа през юни.

Джошуа показа много по-разнообразна игра, промени

много поведението си и заслужено спечели, въпреки че не нокаутира американеца от мексикански произход.

Британският атлет изкова изключително технична и най-вече тактическа победа над досегашния шампион Анди Руис в 12 рунда (118-110, 118-110, 119-109 с единодушно съдийско решение).

ПЪРВИ РУНД
Битката Антъни Джошуа (22-1, 21 KO) и Анди Руис (33-1, 22 KO) започна оспорвано. И двамата боксьори не искаха да рискуват в началото на двубоя. Джушуа се опитваше да атакува с далечни удари, а Анди Руис търпеливо изчакваше. Джошуа удари мощно Руис с десен прав, който отвори аркада на американеца от мексикански произход.

ВТОРИ РУНД
Двоен ляв прав в главата на Джошуа в началото на втория рунд. Мачът продължи предпазливо, но Руис вкара нов удар. Десен прав в лицето на Анди Руис, който пък отвори аркада на Джошуа.

ТРЕТИ РУНД
Анди Руис атакува, но Джошуа избегна атаката. Двамата продължиха предпазливо битката. Ляво кроше на Руис, а след това Джошуа вкара ъперкът в главата на американеца.

ЧЕТВЪРТИ РУНД

Анди Руис тръгна много настървено. Ляв прав на Джошуа попадна в главата на Руис. Нов ляв прав вкара британецът. Ляв прав удар на Анди Руис попадна в целта. Добро дясно кроше на Руис. Джошуа избягваше размяната на удари от близка дистанция. Ляво кроше и десън ъперкът за британеца. Анди Руис отвърна на атаките и с няколко удара зад главата на британеца донесоха успех за американеца в този рунд.

ПЕТИ РУНД
Лявата скула на Анди Руис се наду, след като получи доста удари. Анди Руис продължи активно. Джошуа пласира десен прав и ляв прав удар в главата на Руис.

ШЕСТИ РУНД
Ляво кроше за Анди Руис в началото на 6-ия рунд. Джошуа вкара ляв прав удар. Мощно ляво кроше на британеца разклати Анди Руис. Умната игра на британеца му донесе успех в 5-и рунд от началото на двубоя.

СЕДМИ РУНД

Антъни Джошуа не уцели с дясно кроше съперника си. Дясно кроше на Руис попадна в целта. Дшошуа вкара ляво кроше.

ОСМИ РУНД
Джошуа вкара добър удар в началото на 8-ия рунд. Дясно кроше на Анди Руис попадна в целта и изнерви британеца. Мощно дясно кроше за Анди Руис разклати британеца. Тежкият 128 кг американец удари тежко Джошуа и спечели рунда.

ДЕВЕТИ РУНД
Добро начало за Руис. Антъни Джошуа заигра активно с крака и избягваше атаките на съперника си. Десен удар пласира Джошуа в тялото на Руис. Джошуа отвори отново аркадата на Анди Руис. Американецът отнесе няклоко удара, но веднага ги върна.

ДЕСЕТИ РУНД
Дясно кроше на Руис в главата на британеца. Антъни Джошуа пръдължи да избягва атаките на съперника си.

11-И РУНД
Руис атакува в началото на рунда, но Джошуа контраатакува. Руис отнесе нов тежък удар. Американецът започна да се движи все по-тежко, а Джошуа продлъжаваше свежо да избягва атаките му.

12-И РУНД
Анди Руис търсеше атака от началото на последния рунд. Ново дясно кроше за Руис и ляво кроше на Джошуа. Британецът продължи да танцува по ринга без да рискува излишно в битка от близка дистанция. Руис вкара точно ляво кроше. Американецът продлъжи да атакува, но това не бе достатъчно за победа в мача.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.