Антъни Джошуа нокаутира безмилостно руската машина Александър Поветкин

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Антъни Джошуа нокаутира безмилостно руската машина Александър Поветкин пред около 90 000 зрители на “Уембли” в дългоочакван сблъсък за три от четирите световни титли в дивизията.
Поветкин изигра много солидно първите шест рунда и дори вероятно имаше предимство в бойните карти на съдиите, преди бомбардировката от страна

на Джошуа – десни крошета, леви прави и ъперкъти – да го прати в нокдаун.
Претендентът се изправи, но секунди след това нова порция десни крошета го разлюля отново и точно преди да падне, съдията на ринга отсъди технически нокаут в 1:59-ата минута от седмия рунд!
След края на срещата на ринга Джошуа сподели, че няма никакъв проблем да срещне Дионтей Уайлдър за обединяващ дуел за всички световни титли и призова феновете да изберат следващия му опонент.
Един от подгряващите мачове завърши разочароващо с отказване поради контузия на Дейвид Прайс след четири рунда срещу Сергей Кузмин. Друг такъв сблъсък – между Лорънс Околи и Мати Аскин за престижната британска титла – се превърна в истински фарс и вероятно бе най-ужасяващото представление в историята на PPV. Все пак Люк Кембъл донесе радост на британските фенове с убедителния си успех над Иван Менди.
В началото на двубоя Поветкин използваше много ескиважи и се държеше на дистанция, като Джошуа също беше предпазлив и пласираше само леви прави в тялото, преди 1:30 минути преди края да поразтърси съперника с ляво кроше в главата. Руснакът също успя да пласира ляво кроше, макар и късо, когато най-накрая влезе в близка дистанция. В последните секунди обаче Поветкин разклати Джошуа с комбинация ляво кроше и десен прав, с което даде заявка за спечелване на рунда и сериозно притесни феновете на британеца.

ВТОРИ РУНД

Поветкин отново започна силно и разкървави носа на Джошуа с редица леви прави и едно ляво кроше, а шампионът единствено пробваше леви прави в тялото на руснака. Защитата на Поветкин не бе най-добрата и той получи ляво кроше в главата, но не бе особено притеснен от този факт, тъй като продължаваше да стои отлично на ринга и да бъде по-експлозивен. В последните секунди на рунда Джошуа все пак вкара ляв прав и се опита да убеди съдиите, че не заслужава да отстъпва в бойните им карти.

ТРЕТИ РУНД

Джошуа пласира ранен десен ъперкът, но не чист, а Поветкин отговори с ляво кроше, като малко по-късно двоен опит за такъв тип удар бе париран от британеца, който потърси и отново клинч. Джошуа бе по-предпазлив в този рунд и в самия му край вкара десен прав, като за първи път от началото на мача изглеждаше сякаш не е в постоянна беда от атаките на Поветкин, които и не бяха толкова чести и експлозивни, колкото в предишните 6 минути.
Джошуа разкървави лявата вежда на Поветкин с чудесен десен ъперкът и дясно кроше, а в същото време вече започваше да изглежда повече като боксьорът, който контролира събитията на ринга. Атаките на руснака вече биваха изцяло парирани от Джошуа, който сякаш вече ги разгадаваше, а в същото време пласира и няколко прави в тялото, за да спечели за първи път отчетливо някой от рундовете.

ПЕТИ РУНД

Петият рунд бе равностоен, като Поветкин успя да пласира къс ляв ъперкът, но заграждаше успешно Джошуа, който пък се отчете с няколко леви прави в тялото.

ШЕСТИ РУНД

Джошуа за първи път бе по-активният от двамата от самото начало на рунд, но атаките му бяха прекалено ограничени – десен прав и десен ъперкът, последвани от 2-минутна пауза и чак тогава ново дясно кроше в главата на съперника. Поветкин също се отчете с два леви ъперкъта в главата и тялото на Джошуа, но не можеше толкова успешно да скъсява дистанцията, както го правеше в предишните рундове.

СЕДМИ РУНД

Джошуа собственоръчно обърна развоя на събитията по категоричен начин с безмилостни комбинации от две десни крошета, последвани от леви-десни прави и десен ъперкъти. Поветкин се изправи на „8“, но след това отново бе бомбардиран с десни крошета от Джошуа и докато залиташе от въжетата, съдията на ринга реши да отсъди технически нокаут.
Междувременно стана ясно, че Джошуа ще се бие през април 2019-а отново на „Уембли“, но срещу още неизвестен опонент. Също така пък официално Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри обявиха дуела си на 1 декември в САЩ.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.