Антъни Джошуа коментира другото голямо име при най-тежките – Тайсън Фюри

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Антъни Джошуа коментира другото голямо име при най-тежките – Тайсън Фюри.

„Какво виждате в него? Няколко залъгващи движения, подскачане наоколо, това ли го прави толкова страшен и опасен?

Явно нашият спорт страда от такава липса на талант, че хората се възхищават на залъгващите движения и безсмисленото подскачане по ринга. По всичко личи, че това е достатъчно, за да те наредят сред най-великите на твоето поколение“, разясни шампиона.

„AJ“ направи и анализ на играта и представянето

на „Циганския крал“.

„Все още не мога да разбера, коя е толкова страшната му страна и защо хората го смятат за непобедим. Не ме разбирайте погрешно, не го подценявам и продължавам да го мисля за страхотно предизвикателство, но не за толкова талантлив боксьор.

Трябваха му доста години, за да достигне това ниво. Мачът му с Владимир Кличко бе първият му мач срещу истински съперник. Да, той спечели двубоя, но защо му бяха нужни цели 8 години.

В продължение на две години пък се опитваше да се бие с Дионтей Уайлдър. Не е доказал, че може да се доказва в поредни тежки мачове. Проблясъците му са веднъж на няколко години“, обясни 30-годишният боксьор.

Джошуа коментира и срещата му с Тайсън Фюри преди дни в испанския курорт Марбея.

„Срещата ни беше доста странна. Бях край басейна с момчетата си, а отсреща голяма група ме разпозна и започна да пее името на Фюри, очевидно да ме дразнят.

В един момент това стана досадно и отидох да им кажа, че нямам нищо против да харесват него, но всички сме тук, за да си прекараме добре, нека се насладим на почивката си.

Те се успокоиха, а в следващата минута видях самият Фюри. Беше доста странно, но и забавно. Надявам се скоро пак да сме лице в лице, но на ринга“, разкри Джошуа.

Следващият сблъсък на ринга за Джошуа ще бъде двубоят за световната титла срещу Кубрат Пулев, но по всичко личи, че „AJ“ гледа и към сблъсък с „Циганския крал“.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Антъни Джошуа коментира другото голямо име при най-тежките – Тайсън Фюри