Антон Недялков ще продължи кариерата си в САЩ

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Националът от ЦСКА-София Антон Недялков ще продължи кариерата си в САЩ. Той беше продаден на американския Далас. Новината потвърди официалният сайт на „червените“. В информацията се разкрива и трансферната сума, която е 1,5 млн. долара. Освен това, българският клуб може да получи още пари

под формата на бонуси. „Армейците“ имат и гарантиран процент от евентуална следваща продажба на левия бек. За трансфера е съдействал лично Христо Стоичков, който преди време също игра в американската Мейджър лийг.

ФК Далас вече обяви трансфера на официалния си сайт и на страницата си в Twitter.
Ето и пълният текст на съобщението в сайта на ЦСКА-София:

Армейци,

бранителят Антон Недялков вече е състезател на американския клуб Далас. След дълги преговори трансферът бе финализиран официално и сърцатият защитник поема към американската Висша лига.

Сумата, която ЦСКА ще получи по контракта, е 1,5 милиона долара, като тя може да нарасне при добро представяне на футболиста и новия му тим. Освен това червените запазват в специална клауза значителен процент от правата на Недялков при бъдеща негова продажба.
Към 24-годишния роден национал имаше засилен интерес и от други чуждестранни клубове, но за ЦСКА сделката в този момент не беше основен и задължителен приоритет. Със своя авторитет и позиции легендата Христо Стоичков изигра основна роля тя да стане факт. По негова препоръка от Далас отдавна следяха изявите на Недялков и на няколко пъти повишаваха финансовите параметри. Ръководството на армейците направи много, за да задържи играча в редиците си и през пролетта, но в крайна сметка бе уважено изричното настояване на самия футболист и Стоичков кариерата му да продължи на ново поприще в САЩ.

Искаме да ви уверим, че ръководството на ЦСКА веднага предприе нужните мерки и задейства преговорите по привличането на качествен заместник на Недялков на този пост.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.