Анталияспор – Истанбул Басаксехир 18 Февруари bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Анталияспор – Истанбул Басаксехир ще се проведе на 18 февруари (понеделник) от 19:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Мъжете на Абдула Авчи са решени да се борят на титлата на Суперлигата на върха на своята запленяваща защита.

Коефициентът за победа на Анталияспор е 6.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Истанбул Басаксехир 1.57. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

Анталияспор – Истанбул Басаксехир: Двубой статистика

Анталияспор не е побеждавал в последните си 9 срещи.
Статистиката на Анталияспор като домакин този сезон: 3-4-3.
Анталияспор са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.

Анталияспор – Истанбул Басаксехир: Прогноза

Отборът от Basaksehir е текущия лидер и има преднина от шест точки над следващата най-добра страна. Те бяха непобедени в 23 от последните си 25 мача и в 17 от последните си 20 гостувания.

Междувременно Scorpions са без победа в последните си десет мача, както и в последните им осем домакински срещи. Те допуснаха само шест гола в последната си поява в Анталия Арена. В същото време мъжете на Абдула Avci записаха победа с 0: 3 в последното си пътуване.

От само себе си се разбира, че потенциалните шампиони са категоричните фаворити, които ще вземат трите точки.

Гостите на тази среща притежават изключителна защита, че досега са допуснали само 11 гола, тъй като лигата е влязла в последната трета от продължителността си. Независимо дали е у дома или като гост, всеки друг отбор е признал двойно или повече от този на Medipol.

Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: vodafone, beko, turkish airlanes.

bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com