Анди Родик официално стана тенис легенда

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Анди Родик официално стана тенис легенда, след като бе приет в “Залата на славата” и заедно с Ким Клайстерс получи най-голямото признание, на което един спортист може да се надява след края на кариерата си.

“Не мога да повярвам какво ниво на тенис видях в състезателния си път, толкова много рекорди бяха счупени пред очите ми.

И толкова много продължават да се подобряват, благодарение на Роджър, Рафа, Новак и Мъри. Те играят на някакво съвсем различно ниво, което досега никой не беше виждал. Да съм с техния вакуум толкова време беше много тежко, но въпреки това се смятам за късметлия. Имах шанса да се изправя срещу Джордан и да се опитам да го опазя, да издържа 12 рунда с Али… Сигурно така се чувстват хората, когато гледат как Пикасо твори на живо. Аз присъствах на всичко това!”, каза Родик, който спечели единствения си Голям шлем на US Open през 2003 година, а иначе има още три финала – всичките загубени от Роджър Федерер (три пъти “Уимбълдън” и веднъж US Open). Най-знаменитият му дуел с швейцареца е през 2009-а на “свещената трева” в Лондон, която Федерер спечели с 16:14 в петия сет.

Ким Клайстерс има четири титли от Шлема на сметката си, а три от тях тя грабна след като се върна на корта през 2009-а след раждането на дъщеря си. Тя е победителка в Australian Open през 2011 година и в US Open през 2005, 2009 и 2010 година.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.