Англия – Хърватия неделя 14 Юни bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Англия – Хърватия ще се проведе на 14 юни (неделя) от 16:00 часа в среща от УЕФА Евро 2020. Англия се намира в страхотна форма с пет победи от шест мача до момента във всички лиги. Хърватия също са в много добра форма без загуба в последните си шест мача до момента.

Коефициентът за победа на Англия е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75Залози за това Хърватия да победят се приемат с коефициент 4.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Англия – Хърватия: Двубой статистика

Англия се намира в страхотна форма с пет победи от шест мача до момента във всички лиги. Хърватия също са в много добра форма без загуба в последните си шест мача до момента.

Англия – Хърватия: Online Прогноза

Три от последните шест мача между отборите са завършили в полза на домакините. Наблюдават се и над 2.5 гола в пет от последните шест директни мача между отборите. Очакваме много интересен двубой с голове и в двете мрежи, като победата се очаква да бъде в полза на домакините.

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата bet страница.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com