Англия стигна до драматична победа с 1:0 срещу Словения

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Англия стигна до драматична победа с 1:0 срещу Словения на „Уембли“ в последния домакински двубой на „трите лъва“ в световните квалификации. Хари Кейн донесе успеха на селекцията на Гарет Саутгейт с гол в 94-ата минута и остави Англия на пет точки пред втория отбор в Група F – Шотландия.

Това бе седма победа в девет мача за англичаните, които все още нямат загуба в квалификациите.

Гарет Саутгейт заложи на схема 4-2-3-1, като Алекс Окслейд-Чембърлейн, Рахим Стърлинг, Маркъс Рашфорд и Хари Кейн съставиха офанзивния квартет. Последният изведа „трите лъва“ с капитанската лента. Деле Али бе наказан за днешната среща.

Бившият нападател на Лудогорец Роман Безяк започна като титуляр за гостите. Той си партнира в атака с Андраж Шпорар и Бенямин Вербич.
Англия очаквано доминираше, но за цялото първо полувреме домакините създадоха едва една чиста ситуация за гол. Това се случи в 26-ата минута, когато Хендерсън шутира опасно, но Облак спаси. Десетина минути след това Уокър изпълни пряк свободен удар от много добра позиция, но прати топката над вратата. Иначе „трите лъва“ атакуваха предимно отляво, където доста деен бе Маркъс Рашфорд.

В 41-вата Дайър прати топката с глава във вратата на Облак, но още преди удара на играча на Тотнъм бе прозвучал сигнал за нарушение на Стърлинг в атака. В добавеното време стражът на гостите изби и удар от фаул на Рашфорд.
В самото начало на второто полувреме Йокич отправи точен изстрел с глава, но Харт улови, въпреки че не действаше много убедително.

В 62-рата минута Англия пропусна най-чистата си възможност до момента. Рашфорд бе изведен отляво и прехвърли вратаря на гостите, но ударът му не бе силен и Мевлия изчисти пред голлинията. Три минути след това и капитанът Бощиян Сесар изби пред голлинията след изстрел по земя на Стърлинг. Натискът на домакините се усилваше и в 69-ата минута шут на Кейн профуча покрай далечната греда.

В 83-ата минута и Джо Харт трябваше да се намесва решаващо, след като Матавж бе изведен сам срещу него, но стражът на Уест Хам спаси.
В четвъртата минута на добавеното време Ян Облак сгреши в опита да подаде топката с ръка към свой съотборник. Уокър пресече, проби по десния фланг и центрира към Кейн, който изпревари Мевлия и засече отблизо за крайното 1:0.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.