Алисон не изпитва никакъв страх

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Алисон не изпитва никакъв страх. Това е най-силното качество на южноамериканеца, довери треньорът на вратарите в Ливърпул.

Треньорът на вратарите в Ливърпул Джон Ахтерберг обясни защо Алисон Бекер е считан за един от най-силните вратари на планетата. Бразилският национал не знае що е страх, умее да чете играта и прави трудните неща да изглеждат лесно, изтъкна нидерландският специалист.

Алисон се превърна в най-скъпият страж в историята, след като през 2018 г. Ливърпул плати 65 млн. паунда на Рома, за да го притежава в състава си. 27-годишният футболист се отплати още в дебютния си сезон, след като спечели „златната ръкавица“ във Висшата лига и вдъхнови „мърсисайдци“ за триумф с титлата в Шампионската лига.

Алисон е вратар, който не изпитва никакъв страх – ако е решил да направи нещо, прави го. В главата си винаги има план за действие и никога не се колебае. При него нещата идват натурално – няма страх, чете играта и взима бързи решения. Едно от най-силните му качества е да остава спокоен в напечените моменти и да прави така, че трудните решения да изглеждат лесни„, заяви Ахтерберг пред клубната телевизия на Ливърпул.

Алисон може да се похвали с 31 „сухи мрежи“ в общо 58 двубоя във Висшата лига. През тази кампания той и съотборниците му са почти сигурни шампиони на Англия, след като имат цели 25 точки аванс на върха в подреждането спрямо актуалния първенец Ман Сити.

След подновяването на шампионата Ливърпул ще има нужда от само две победи, за да си гарантира предсрочно шампионското отличие.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com