Академик Бултекс 99 започна подготовка за новия сезон

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Пловдивският клуб Академик Бултекс 99 започна подготовка за новия сезон на Националната баскетболна лига с шест нови попълнения. Това са Паоло Жардим, Мануел Джонсън и Робърт Дейвис от САЩ, Маодо Нгуиране от Сенегал и българите Адриян Секулов и Мартин Дурчев.

Състезателите и новият спортен директор на клуба Тина Димитрова бяха официално представени в новата спортна зала „Сила“ в Пловдив, намираща се на улица „Тракия“. В събитието участва и областният управител на Пловдив Здравко Димитров, известен баскетболист от близкото минало.

В новата зала състезателите на Академик Бултекс 99 ще играят домакинските си срещи от първенството на страната. Модерният спортен комплекс, завършен през тази година, разполага с подвижни трибуни, като капацитетът за приема на зрители е от 1600 до 3000 души. В него могат да се практикуват 50 вида спорт, разполага с фитнес зала релакс и спа-централа, подземен паркинг.

Амбициите на Академик Бултекс за новия сезон са утвърждаването сред най-добрите отбори в Националната лига на България. В началото тимът ще заложи на усилени занимания за физическа подготовка. След това баскетболистите заминават за турнир в Ботевград. Това е мемориалът „Георги Христов“, който ще бъде на 13 и 14 септември. В него ще участват четири отбора: сръбският Динамик Белград, македонският Работнички Скопие, в който премина националът Чавдар Костов, Академик Бултекс 99 и домакините от Балкан.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.