Айнтрахт (Франкфурт) триумфираха с 3:1 при гостуването си на Аугсбург

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Айнтрахт (Франкфурт) взе четвърта поредна победа в Бундеслигата и удължи серията си от мачове без загуба на цели седем. Носителите на Купата на Германия триумфираха с 3:1 при гостуването си на Аугсбург.
Айнтрахт започна по перфектен начин, повеждайки след по-малко от една минута игра. Макото Хасебе “хвърли” отличен пас от дълбочина към Себастиен Алер, след което френската деветка на “орлите” овладя

топката на гърди и от своя страна изведе Джонатан Де Гузман на отлична позиция. Холандският халф от своя страна шутира с десния крак и откри резултата – 1:0 в 54-ата секунда.
Това е най-бързият гол за Франкфурт от януари 2015 година насам. Тогава Марко Рус наказа Фрайбург в 49-ата секунда. По-малко от пет минути след попадението на Де Гузман именно Рус влезе в игра, защото Давид Абрахам получи контузия и се наложи да бъде сменен. Изненадващо обаче капитанската лента не бе дадена на Рус, а се озова на ръката на Кевин Трап.
В 23-ата минута гол на Михаел Грегорич бе отменен заради засада, а след половин час футбол Лука Йович пропусна най-добрата възможност за гостите до момента. Сръбският голмайстор бе изведен сам срещу Андреас Луте и опита да го прехвърли с по-слабия си десен крак. Ударът му попадна в обсега на вратаря и той отби топката, предотвратявайки второ попадение в мрежата си.
Здравата преса на играчите на Адолф Хютер доведе до два жълти картона преди почивката, а санкционираните бяха Желсон Фернандес и Джонатан Де Гузман.
Второто полувреме стартира по идентичен начин на първото – с ранен гол за Айнтрахт. Лука Йович догони отбита топка пред пейката на Аугсбург и се освободи от преследващия го защитник, като домакините имаха претенции за неотсъден тъч. След това сръбското острие подаде на Алер, който нямаше проблем да пусне топката между краката на Луте за 2:0 в 47-ата минута.
В 68-ата минута Дани Да Коста навлезе на скорост отдясно, догонвайки дълъг пас и отклонявайки топката към Анте Ребич секунди преди да бъде връхлетян от Луте. Хърватската светкавица без напрежение вкара в празната врата за 3:0.
Все пак баварците върнаха един гол – в 89-ата минута резервата Серхио Кордова вакра след разбъркване в наказателното поле за 3:1.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.