Австрия – Словения петък 07 Юни bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Австрия – Словения ще се проведе на 07 юни (петък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Нито една от тези две страни не успя да спечели първите си две квалификации, но Словения все още остава непобедена след два пъти. Австрия бяха победени от Полша и Израел в първите си две квалификации.

Коефициентът за победа на Австрия 1.85. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Словения да победят се приемат с коефициент 4.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Австрия – Словения: Двубой статистика

Словения не е побеждавал в последните си 8 срещи.
Александър Драгович има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Австрия. Боян Джокич е с 2 за Словения.

Австрия – Словения: Прогноза

Марко Арнаутович е отбелязал двадесет и два гола в седемдесет и девет мача за страната си, а Дейвид Алаба от Байерн Мюнхен има тринайсет гола в шестдесет и осем мача. Словения няма много голове, халфът Йосип Иличич е начело с пет гола в петдесет и седем изяви. Залагаме за двоен шанс за домакините в петък. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com