Фрайбург – Херта Берлин 09 Март bet365 Бундеслига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Фрайбург – Херта Берлин от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 09 март (събота) от 16:30 часа. Беше странен сезон за Фрайбург. Рекордните победи над страни като РБ Лайпциг и Борусия Мьонхенгладбах бяха противопоставени на неутешителните поражения на отбори като Дюселдорф и Майнц.

Коефициентът за победа на Фрайбург е 2.55. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Херта Берлин е 2.87. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фрайбург – Херта Берлин: Статистика Н2Н

Като домакин, Фрайбург не е губил от Hertha BSC в последните 5 срещи помежду им.
Статистиката на Фрайбург като домакин този сезон: 4-5-3.
Николас Хофлер има повече жълти картони (4) от всеки друг играч на Фрайбург. Валентино Лазаро е с 6 за Hertha BSC.

Фрайбург – Херта Берлин: Прогноза

Фрайбург е сравнително силна страна. Въпреки че се класират на 11-о място в това отношение, те са били бити само три пъти на собствения си терен през този сезон (W4 D5 L3), и тези загуби дойдоха срещу страни, които по това време бяха класирани в горната половина (Хофенхайм, Франкфурт и Майнц).

Херта беше гореща и студена като гост, побеждавайки по-рано непобедените Гладбах в Борусия Парк, но загуби от борещите се в Щутгарт, което ни кара да чувстваме, че залогът на домакините в правилния пазар ще бъде по-значим. Фрайбург е отбелязал два гола или повече в четири от последните си пет излета, но има само една празна мрежа в един от тях. Нашата прогноза: 2-1 Фрайбург.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG