Филаделфия Флайърс – Вашингтон Кепиталс 07 Март bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Филаделфия Флайърс – Вашингтон Кепиталс ще се проведе на 07 март (четвъртък) от 02:35 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL.

Коефициентът за успех на Флайърс този път е 2.10. Вероятността Кепиталс да си тръгне с успеха е оценена на 1.76, а линията затова гостите да спечелят първата третина е оценена със стойност 2.70.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Филаделфия подчини Ню Йорк Айлендърс с 4-1 в неделя за втория си пореден успех в лигата и седми в последните 10 мача. Намиращият се в подем отбор на Скот Гордън заема 10-то място в Източната конференция с 72 точки и баланс 32-34, в това число 17-16 у дома.

Нападателят на домакините Якуб Ворачек (23 точки) ще пропусне втори мач заради контузия в долната част на тялото. Нолан Патрик бе ударен от шайбата в неделя и може също да отсъства. Капитанът Клод Жиру е голямото оръжие на тима. 31-годишният хокеист се отчете с два гола и седем асистенции в предните пет срещи, за да достигне границата от 70 точки за шести път в кариерата си.

Вашингтон е пети на Изток с 83 пункта и показатели 38-28, включително 19-14 като гост. Столичани пристигат в превъзходна форма, която ги изведе до четири последователни триумфа, най-скорошният от които с 3-2 след дузпи срещу Ню Йорк Рейнджърс.

Алекс Овечкин, който има 33 гола и общо 55 точки срещу Флайърс в кариерата си, ще бъде основна заплаха за вратата на съперника. Якуб Врана се отчете с три точки в първия мач срещу Филаделфия и ще се надява на ново запомнящо се представяне.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com