Уеска – Севиля събота 02 Март bet365 La Liga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Уеска – Севиля от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 02 март (събота) от 19:30 часа. Това са две страни, които наистина се нуждаят от победа. Битката на Уеска за безопасност се е повишила през последния месец, но те все още остават вкоренени в подножието на класацията със 6 точки от безопасността.

Коефициентът за победа на Уеска е 2.87. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Севиля е 2.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уеска – Севиля: Статистика Н2Н

Ezequiel Avila е голмайстора на СД Хуеска с 4 гола. Висам Бен Йедер има 11 гола за Севиля.
Дамиан Мусто има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на СД Хуеска. Евер Банега е с 9 за Севиля.
В ЛаЛига, Севиля загуби последните си 4 гостувания.

Уеска – Севиля: Прогноза

Като цяло изглежда, че е ценно да подкрепим домакините, за да получат резултат от тази игра. Дори когато не са постигнали резултати, представянето им не беше толкова лошо.

Това е доказателство за факта, че това няма да е лесна игра за Севиля. По-конкретно, техните записи показват, че е малко вероятно те да излязат от нея с максимални точки. Страната на Пабло Мачин е с 9 мача без победа като гост в Ла Лига, в тираж, който се простира до септември. Те загубиха всичките си последни 4, така че няма да пътуват с огромно количество убеждения тук.

Като се има предвид всичко това, подкрепяйки Huesca Double Chance, изглежда, че това е интелигентният залог, тъй като те се опитват да намерят нещо, което би било невероятно.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com