Удинезе – Болоня неделя 03 Март bet365 Serie A

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Удинезе – Болоня от  Серия А на Италия ще се проведе на 03 март (неделя) от 16:00 часа. Две от борещите се страни в Серия А се срещат в неделя, когато Болоня се отправя към Удинезе. Посетителите са на дъното, докато остават само 13 мача, които правят това пътуване отчаяна надежда за отскок.

Коефициентът за победа на Удинезе е 2.80Равенството в мача е оценено с 3.00. Коефициентът за победа на Болоня е 2.80. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Удинезе – Болоня: Статистика Н2Н

Статистиката на Болоня като гост този сезон: 1-5-7.
Игнасио Пусето има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Удинезе. Артеро Калабрези е с 6 за Болоня.
Родриго Де Пол е голмайстора на Удинезе с 6 гола. Федерико Сантандер има 6 гола за Болоня.

Удинезе – Болоня: Прогноза

Домакините отстъпват от поредните победи с 1-0 над Болоня. Виждаме Удинезе да настоява за три точки в този сблъсък, тъй като те търсят да продължат фината си форма като гости. Гостът загуби седем пъти по време на пътуването си, докато Удинезе е набрал 68% от точките си на това място. Очакваме те да проследят победата от миналия уикенд, като добавят към проблемите на Болоня. Гостът изглеждаше безнадежден пътник от края на миналата година и ние виждаме стойност в подкрепата на една тясна домакинска победа.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com