Аталанта – Фиорентина неделя 03 Март bet365 Serie A

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Аталанта – Фиорентина от  Серия А на Италия ще се проведе на 03 март (неделя) от 19:00 часа. След вълнуващия полуфинал на Coppa Italia в средата на седмицата, този сблъсък между Atalanta и Fiorentina се очаква с нетърпение.

Коефициентът за победа на Аталанта е 1.85Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Фиорентина е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аталанта – Фиорентина: Статистика Н2Н

Дуван Запата е голмайстора на Аталанта с 16 гола. Марко Бенаси има 7 гола за Фиорентина.
Фиорентина нямат загуба в последните си 10 мача като гост.
Фиорентина нямат загуба в последните си 10 мача.

Аталанта – Фиорентина: Прогноза

В 12 срещи с отбори от горната половина на класацията, Аталанта спечели само два пъти. Това включва загуба от 2:0 във втория ма, което означава, че Ла Деа са допуснали пет пъти в два мача с Фиорентина. Виждаме посетителите да претендират за резултат тук и смятаме, че ла Виола са отлична стойност на пазара за двойни шансове в тази игра.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com