Торино – Киево неделя 03 Март bet365 Serie A

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Торино – Киево от  Серия А на Италия ще се проведе на 03 март (неделя) от 13:30 часа. Торино се стреми да продължи европейския си тласък този уикенд, тъй като те искат да осигурят място на Лига Европа през следващия сезон

Коефициентът за победа на Торино е 1.44Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Киево е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Торино – Киево: Статистика Н2Н

Статистиката на Киево като гост този сезон: 0-5-7.
Киево не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Киево нямат победа в последните си 12 мача като гост.

Торино – Киево: Прогноза

Посетителите са отбелязали само осем пъти в 12-те си пътувания през този сезон. Те не успяха да отбележат в 50% от техните гостуващи игри. Четири от последните пет пътувания на Kиево видяха, че те не успяха да отбележат гол, докато Торино спечели последните си четири домакински мача без да допуснат гол.

Домакините имат един от най-добрите защитни рекорди в лигата, поддържайки мрежата си празна в 44% от мачовете си в този сезон, Il Toro са допуснали средно по-малко от гол на мач, и ние виждаме, че получават още една празна мрежа в този сблъсък. Подкрепяме Торино, за да претендират за друга победа до нула в неделя.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com