Торино – Болоня 16 Март bet365it

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Торино – Болоня от  Серия А на Италия ще се проведе на 16 март (събота) от 21:30 часа. Торино продължи своята европейска кампания през уикенда, и те се намират в топ 6 с едва 11 мача, които остава да изиграят. Домакините се стремят да преодолеят разликата от шест точки до първите четири в класацията.

Коефициентът за победа на Торино е 1.95Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Болоня е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Торино – Болоня: Статистика Н2Н

Статистиката на Болоня като гост този сезон: 1-5-8.
Торино са в серия от 4 поредни домакински победи.
Андреа Белоти е голмайстора на Торино с 10 гола. Федерико Сантандер има 6 гола за Болоня.

Торино – Болоня: Прогноза

Виждаме посетителите да се борят тук, след като загубиха осем от 14-те си пътувания. В същото време, Торино са на шесто място в таблицата, след като спечелиха осем пъти на този терен. Те са претендирали за пет поредни победи на собствения си терен, като печелят до нула във всеки от тях. Те спечелиха всичките шест от техните домашни сблъсъци с най-ниските осем в класацията, така че смятаме, че те са голяма стойност за победа в този сблъсък. Победа в Торино е нашият избор, заедно с 2-0 залог за точен резултат.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com