Сакраменто Кингс – Бостън Селтикс 07 Март bet365 NBA

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Сакраменто Кингс – Бостън Селтикс ще се проведе на 07 март (четвъртък) от 05:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Шансовете на Бостън да триумфира в арената на калифорнийци са оценени на 1.62, а залози за гостите да ликуват с разлика 10-13 точки се приемат с коефициент 8.00. Ставката за победа на Сакраменто е 2.40.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.


Сакраменто загуби пет от шест мача, преди да подчини Ню Йорк Никс с 115-108 точки в понеделник. „Кралете“ са девети в класирането на Западната конференция с баланс 32-31 (20-13 у дома) и са въвлечени в яростна битка за последното място, даващо право на излаз в плейофите.

Наскоро привлеченият Харисън Барнс се оттегли с 22 точки и 10 борби срещу Никс, записвайки третия си дабъл-дабъл в девет срещи с екипа на Кингс. Бъди Хийлд бе над всички с 28 пункта, оформяйки сметката си на средно по 27 точки в последните пет мача.

Бостън разби действащия шампион Голдън Стейт с 128-95 точки като гост във вторник и пристига с амбиции да вземе нов „скалп“ в Калифорния. „Келтите“ заемат пето място на Изток с баланс 39-26, а далеч от дома са триумфирали 15 пъти в 31 срещи.

Гордън Хейуърд вдъхнови Селтикс за успеха срещу Уориърс с 30 точки, след като имаше средно по 5.2 в предходните си пет мача. Резервата Джейли Браун пък отново впечатли, като се отчете с 18 точки, за да запише осми пореден двубой с двуцифрени точкови показатели на сметката си.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com