Роджър Федерер – Стан Вавринка 13 Март bet365 tenis

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Роджър Федерер – Стан Вавринка ще се проведе на 13 март (сряда) от 03:00 часа след полунощ българско време в среща от третия кръг на Мастърс турнира в Индиън Уелс, САЩ (АТР 1000). Двубоят е повторение на финала в надпреварата отпреди две години, в който „Маестрото“ се наложи с 6-4 7-5.

Залози за нова победа на Роджър с 2-0 сета се приемат при коефициент от 1.72. Шансовете за успех на Стан са оценени на 3.75.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Федерер потегли с „чиста“ победа в Индиън Уелс, след като се наложи над Петер Гойовчик (Гер) с 6-1 7-5. Той вече има баланс от 9-1 победи през сезона, а на предишния си турнир в Дубай вдигна юбилейния си трофей №100 в тура.

Вавринка имаше доста работа в първите два кръга, в които подчини в три сета съответно Даниел Евънс (Вбр) и Мартон Фучович (Унг). Върховото му постижение в Калифорния е гореспоменатия финал от 2017 година. А също така той има и още две достигания до последните осем.

Федерер има сериозен превес от 21-3 победи в преките двубои с Вавринка. Носителят на рекордните 20 титли от Големия шлем е в серия от пет последователни успеха над своя сънаордник. Последният от които дойде в Синсинати през миналото лято с 6-7(2) 7-6(6) 6-2.

Ако отново се справи с Вавринка, Федерер ще играе в следващата фаза с по-добрия от двойката Кайл Едмънд (Вбр)-Раду Албот (Мол). Едмънд (1.40 да се класира напред) има три победи от също толкова изиграни мача с Албот, като не е губил сет в тях.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 tenis само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com