Роджър Федерер – Доминик Тийм 18 Март bet365 tenis

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Роджър Федерер – Доминик Тийм ще се проведе на 18 март (понеделник) от 00:30 часа след полунощ българско време в среща от финала на Мастърс турнира в Индиън Уелс, САЩ (АТР 1000). „Маестрото“ е спечелил и двата досегашни двубоя с финалиста от Откритото първенство на Франция 2018 на твърди кортове и то без загубен сет.

Залози за нова „чиста“ победа на Роджър се приемат пр коефициент от 1.72. Шансовете на Доминик да стигне до успеха са оценени на 3.75. Коефициентът затова да има тайбрек в мача е 1.83.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Федерер стигна мача за титлата без игра, след като съперника му в 1/2-финалите Рафаел Надал (Исп) се отказа поради контузия и така пропадна епизод номер 39 във великото им съперничество. Добре отпочинал, той ще гони историческа шеста титла в калифорнийската пустиня и 101-ва в славната си кариера.

Тийм се класира за първия си финал на „BNP Paribas Open“ след трисетова битка с Милош Раонич (Кан), завършила при резултат 7-6(3) 6-7(3) 6-4. Той ще направи трети опит да грабне дебютно отличие от сериите Мастърс. След като през 2017 и 2018 г. остана на крачка от трофея на клея в Мадрид.

Федерер и Тийм имат по две разменени победи в мачовете помежду им досега. Последният от тях бе на АТР финалите в Лондон през миналата есен и бе спечелен от 20-кратния шампион от Големия шлем с 6-2 6-3.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 tenis само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com