Реал Бетис – Хетафе неделя 03 Март bet365 LaLiga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Реал Бетис – Хетафе от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 03 март (неделя) от 17:15 часа. Беше разочароваща седмица за Реал Бетис и техните фенове. Поражението с 1: 0 в Mestalla в четвъртък ги лиши от редкия шанс да играят на финала на Копа дел Рей на собствения си стадион.

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 2.30. Равенството в мача е оценено с 3.00. Коефициентът за победа на Хетафе е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Бетис – Хетафе: Статистика Н2Н

Като домакин, Real Betis Balompie не е губил от Хетафе в последните 5 срещи помежду им.
Серхио Каналес има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Real Betis Balompie. Djene е с 8 за Хетафе.
Хетафе нямат загуба в последните си 4 мача.

Реал Бетис – Хетафе: Прогноза

Андалусианците са отбор, който се е борил да спечели домакинските победи в този сезон с 54% от мачовете си в домашни лиги, в резултат на които са изпуснати точки. Затова Бенито Виламарин не е бил пълна крепост за тях въпреки огромните тълпи, които продължават да привличат. Като цяло подкрепата на Draw изглежда интелигентен залог тук, като Getafe са доста подходящи за да осуетят Betis и да си тръгнат с точка, с която със сигурност ще се задоволят.

Подкрепяйки Хорхе Молина, за да вкара по всяко време при завръщането си в Бетис, може да си струва залог. Бетис се бореше лошо срещу директния подход на Леганес няколко седмици назад и техният голмайстор Юсеф Ен-Несири се прибра у дома с мач бол в тази игра, така че Хетафе вероятно ще използва Молина възможно най-много тук.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com