РБ Лайпциг – Волфсбург събота 09 Март bet365 Bundesliga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят РБ Лайпциг – Волфсбург от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 09 март (събота) от 16:30 часа. РБ Лайпциг може би нямаше обичайния си удар през последните няколко седмици, но те се завръщат от Шампионската лига и са в добра форма.

Коефициентът за победа на РБ Лайпциг е 1.36. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Волфсбург е 8.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

РБ Лайпциг – Волфсбург: Статистика Н2Н

Статистиката на РБ Лайпциг като домакин този сезон: 7-4-1.
Юсуф Поулсен е голмайстора на РБ Лайпциг с 12 гола. Алфред Финбогасон има 10 гола за Аугсбург.
Преди година Аугсбург бяха номер 8 в класирането с 32 точки. Сега са номер 15 с 21 точки.

РБ Лайпциг – Волфсбург: Прогноза

Гостуванията на Аугсбург до голяма степен се дължат на тяхната лоша отбранителна форма – всъщност, баварците са допуснали множество голове във всеки от последните си четири мача в лигата като гост – но дали датският нападател Юсуф Поулсен може да използва това без партньор срещу Тимо Вернер е друг въпрос – той все още не е отбелязал, когато Werner не е на терена.

Несигурностите около пригодността на двама ключови играча в атака правят това по-непредсказуемо, но с Лайпциг една от най-силните страни у дома и Augbsurg е една от най-слабите пътуващи страни в дивизията, залагаме на домакините за чиста победа. Нашата прогноза: 2-0 Лайпциг.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG