Парма – Дженоа събота 09 Март bet365 serie a

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Парма – Дженоа от  Серия А на Италия ще се проведе на 09 март (събота) от 19:00 часа. Парма се надява да се завърне във форма през този уикенд, следвайки победата си над Емполи миналата събота.

Коефициентът за победа на Парма е 2.80Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Дженоа е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Парма – Дженоа: Статистика Н2Н

Parma Calcio 1913 S.r.l. не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Parma Calcio 1913 S.r.l. са в серия от 4 поредни домакински загуби.
Parma Calcio 1913 S.r.l. са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.

Парма – Дженоа: Прогноза

Посетителите влизат в този мач срещу Парма, която спечели само три от 13-те си домакински мача. Срещите между тези две в миналото са имали тенденция да завършат нивото, като четири от последните девет срещи тук завършват в равенство. Виждаме, че тези две страни показват липса на остри ръбове в това, и подкрепяме двойката, за да разделят точките. Равенството е нашият съвет тук, заедно с 1-1 финален резултат.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com