Марсилия – Ст Етиен неделя 03 Март bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Марсилия – Ст Етиен от Лига 1 на Франция ще се проведе на 03 март (неделя) от 22:00 часа. Марсилия спечели само една игра между края на ноември и началото на февруари, но успяха да се съберат през последните седмици и са спечелили три и са изравнили един от последните си четири мача.

Коефициентът за победа на Марсилия е 1.80. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Ст Етиен е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Марсилия – Ст Етиен: Статистика Н2Н

Като домакин, Марсилия не е губил от Сент Етиен в последните 17 срещи помежду им.
Марсилия нямат загуба в последните си 4 мача.
Флориан Товен е голмайстора на Марсилия с 12 гола. Вахби Казри има 12 гола за Сент Етиен.

Марсилия – Ст Етиен: Прогноза

Нито една от двете страни не е във фантастична форма в момента, като и двете страни печелят победи, но не и срещу качествени опоненти. Това събитие винаги е било вълнуващо, но ние подкрепяме тези страни да се неутрализират тук. Марсилия спечели последните си две домакински срещи, но след като през миналата седмица бяха малтретирани от Рен, ние ги подкрепяме да привлекат 1-1 с Етиен, тъй като те ще имат някаква инерция след победата над Дижон.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuerBET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com