Марсилия – Ница неделя 10 Март bet365 fr

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Марсилия – Ница от Лига 1 на Франция ще се проведе на 10 март (неделя) от 22:00 часа. Марсилия доминираше Сен-Етиен миналата седмица, тъй като успяха да направят седем изстрела в целта и наистина трябваше да вкарат много повече от двата си гола.

Коефициентът за победа на Марсилия е 1.50. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Ница е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Марсилия – Ница: Статистика Н2Н

Ница не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Марсилия.
Ница нямат победа в последните си 8 мача като гост.
Флориан Товен е голмайстора на Марсилия с 13 гола. Алан Сен-Максимин има 6 гола за Ница.

Марсилия – Ница: Прогноза

Този мач винаги се оказа вълнуващ, като четири от последните пет сблъсъка видяха и двата отбора да отбележат и над 2.5 гола. Въпреки това, ние се съмняваме, че това ще се случи и този път, тъй като тези отбори са предпочели много по-прагматични игри напоследък. Всеки от последните шест мача в Ница видя само един отбор да отбележи и само в три от последните им 18 мача имаше повече от 2.5 гола, тук подкрепяме нискокачествената афера.

Само два от последните десет мача на Марсилия са видели над 2.5 гола и в резултат на това Ница е без гол в последните си три гостувания. Подкрепяме доста стандартна победа с 2:0 за Марсилия. Ние също подкрепяме двата отбора да не вкарват точки и под 2.5 гола в резултат на горните статистически данни.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuerBET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com