Лос Анджелис – Спортинг 04 Март bet365 MLS

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Лос Анджелис – Спортинг ще се проведе на 04 март (понеделник) в 03:30 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Миналия сезон Sporting KC беше по-добър от LAFC и в двата си мача в MLS, а формата на двата отбора в предсезона предполага, че посетителите могат да получат по-добро от своите домакини отново.

Коефициентът за победа нa Лос Анджелис е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Спортинг е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лос Анджелис – Спортинг: Двубой статистика

Спортинг Канзас Сити нямат загуба в последните си 5 мача като гост.
Спортинг Канзас Сити са в победна серия от 3 мача.
Спортинг Канзас Сити спечели и двата мача срещу Los Angeles FC миналия сезон (2-1 като домакин и 2-0 като гост).

Лос Анджелис – Спортинг: Прогноза

Омар Габер напусна LAFC в края на миналия сезон, а опитният полузащитник Бени Фейлхабер се присъедини към Колорадо Рапидс. Нико Хамеляйнен, Мохамед Ел-Мунир и Рики Лопес-Еспин са подписали за Холивудския клуб. Централния полузащитник Ike Opara напусна Sporting KC и се премести в Minnesota United, но посетителите от понеделник подписаха с Andreu Fontàs и Botond Baráth, за да запълнят празнотата в сърцето на защитата им. Ние сме уверени, че Sporting KC ще вземе трите точки в понеделник и подкрепи крайния резултат от 3-2. Посетителите победиха LAFC в двата мача миналия сезон и отбелязаха голове за забавление в предсезонния етап, като имат 100% рекорд, докато предсезонната форма на домакините беше лоша.

Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol. bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за САЩ Висша Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, USA Premier, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com