Лил – Дижон неделя 03 Март bet365 Liga1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Лил – Дижон от Лига 1 на Франция ще се проведе на 03 март (неделя) от 16:00 часа. Лил все още седи на второ място на пет точки от Лион, но те наистина се нуждаят от победа, за да спрат нарастващото безпокойство, че формата им намалява след последните им две равенства.

Коефициентът за победа на Лил е 1.50. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Дижон е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лил – Дижон: Статистика Н2Н

Като домакин, Лил не е губил от Дижон в последните 3 срещи помежду им.
Дижон са в серия от 4 поредни загуби.
Xeka има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Лил. Уесли Лаутоа е с 8 за Дижон.

Лил – Дижон: Прогноза

Лил многократно са показали, че са страхотна страна и въпреки че не бяха прекалено успешни в последните си два мача, не можем да видим причина за това да продължи срещу Дижон. Лил има превъзходен рекорд в съотношение у дома / гостуващ отбор. Състезателната история и като цяло по-високото качество по целия терен. Те победиха Mustards с 2-1, когато се срещнаха през октомври, но с Dijon с такова слабо точкуване, ние подкрепяме победата с 2:0 за домакините. Въпреки второто място на Лил, те рядко отбелязват много голове, като само три от петнадесетте им победи в този сезон са с повече от два гола. В резултат на това уверената победа от два голове за Лил изглежда най-вероятният резултат, като те все още се възстановяват от поредните равенства.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuerBET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com