Лацио – Рома събота 02 Март bet365 SerieA

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Лацио – Рома от  Серия А на Италия ще се проведе на 02 март (събота) от 21:30 часа. Две страни в борбата за Шампионската лига се срещнаха в събота, в малкa колаборация на Римското Дерби. Едно от най-жестоките съперничества в европейския футбол вижда и двата италиански столични отбора да се борят за четвърто място.

Коефициентът за победа на Лацио е 2.37Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Рома е 2.90. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лацио – Рома: Статистика Н2Н

Лацио не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Рома нямат загуба в последните си 5 мача.
Чиро Имобиле е голмайстора на Лацио с 11 гола. Стефан Ел Шарави има 8 гола за Рома.

Лацио – Рома: Прогноза

Този огромен сблъсък е от решаващо значение за домакините, но не можем да ги видим, че се обръщат срещу ужасния си рекорд срещу елита. Лацио са в ужасна серия, докато спечелиха само веднъж в последните си четири домакински мача. Рома изграждат солидно по време на пътуванията си и трябва да се възползват от тази възможност, за да добавят шест точки между двете страни. Смятаме, че Рома са ценност тук и ние подкрепяме Giallorossi на пазара Draw No Bet.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com