ЛА Галакси – Чикаго Файър 03 Март bet365 MLS

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между ЛА Галакси – Чикаго Файър ще се проведе на 03 март (неделя) в 03:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. LA Galaxy едва не пропуснаха плейофите миналия сезон, но наистина ще боли да видят местните съперници LAFC над тях в първия си сезон в MLS.

Коефициентът за победа нa ЛА Галакси е 1.75 Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Чикаго Файър е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ЛА Галакси – Чикаго Файър: Двубой статистика

Като домакин, ЛА Галакси не е губил от Чикаго в последните 4 срещи помежду им.
Чикаго нямат загуба в последните си 6 мача.
По време на последните 13 срещи с ЛА Галакси като домакин, ЛА Галакси спечели 6 пъти, при 3 равенства и 4 победи за Чикаго. Головата разлика е 21-15 в полза на ЛА Галакси.

ЛА Галакси – Чикаго Файър: Прогноза

Вратарят Мат Лампсън се присъединява към LA Galaxy от Минесота Юнайтед, а Michaël Ciani и Ashley Cole са напуснали клуба. Полското крило Пшемислав Франковски се присъедини към Чикаго Файър заедно със защитника на Спортинг CP Марсело, а Рафаел Рамос се завърна в Твенте.

Ние сме уверени, че и двата отбора ще отбележат гол в неделя и сме подкрепили играта, която да завърши с 1-1 равенство. И двата отбора изравниха три от последните си шест мача. Три от последните пет срещи между двамата също завършиха с равенство и всеки път и двата отбора отбелязаха гол.

Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol. bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за САЩ Висша Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, USA Premier, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com