Киево – Милан събота 09 Март bet365 serie a

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Киево – Милан от  Серия А на Италия ще се проведе на 09 март (събота) от 21:30 часа. Две страни в противоположните краища на Серия А в сряда вечер, се срещат като Киево е домакин на Милан. Домакините остават вкоренени в дъното на класацията на Серия А, след още едно

поражение.

Коефициентът за победа на Киево е 6.00Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Милан е 1.55. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Киево – Милан: Статистика Н2Н

Киево не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Преди година Киево бяха номер 14 в класирането с 25 точки. Сега са номер 20 с 10 точки.
Милан нямат загуба в последните си 9 мача.

Киево – Милан: Прогноза

Киево не успя да вкара в половината от мачовете си в лигата, докато Милан е запазил мрежата си празна в 35% от мачовете си. В 11 мача през 2019 г. Росонерите са допуснали три гола – по един за трите мача в Италия в този сезон. Срещу атаката на Киево те трябва да могат да издържат. Като се има предвид, че Милан вече е заявил празна мрежа в двете си пътувания до другите страни в долната част на класацията, виждаме, че печелят до нула в срещата в събота вечер с Киево.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com