Калгари Флеймс – Торонто Мейпъл Лийвс 05 Март bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Калгари Флеймс – Торонто Мейпъл Лийвс ще се проведе на 05 март (вторник) от 04:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL.

Коефициентът за успех на Мейпъл Лийвс е 2.20. Шансовете на Калгари да се поздрави с победата са оценени на 1.71, а пазарът за домакините да вкарат първия гол се котира със стойност 1.74.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Калгари ще иска да даде отговор след загубата с 2-4 от Минесота Уайлд в събота, с която спря хубава серия от седем последователни победи. „Огньовете“ са лидери в Западната конференция с 89 точки и баланс 41-24, в това число 20-11 у дома.

Роденият в Торонто Шон Монахан заби едно от попаденията за успеха срещу родния си тим през октомври, а в събота отбеляза 30-ия си гол за сезона в двубоя срещу Уайлд. Майкъл Беклунд може да се похвали с девет точки в миналите девет мача, а Джони Гаудрьо е дал най-много асистенции в тима – 53.

Торонто подчини Бъфало Сейбърс с 5-2 в събота, взимайки четвърти успех в пет мача. „Кленовите листа“ са третият най-силен отбор на Изток с 84 точки и 40 победи в 65 срещи. Като гост тимът на Майк Бабкок е ликувал 19 пъти от 31 опита.

През уикенда топ реализаторът на гостите Джон Таварес (37 гола) се разписа веднъж и изработи други две попадения, за да оформи сметката си на осем точки в предните шест мача. Мич Марнър, който е лидер по точки (78), пък се отчете с два гола и една асистенция.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com