Индиана Пейсърс – Минесота Тимбъруулвс 01 Март bet365 NBA

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Индиана Пейсърс – Минесота Тимбъруулвс ще се проведе на 01 март (петък) от 02:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за победа на Пейсърс се приемат при коефициент от 1.71. Шансовете за успех на Тимбъруулвс са оценени на 2.20. Спред коефициентът за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.


Индиана е на трето място в Източната конференция с 40-22 победи, в това число 23-8 успеха в „Bankers Life Fieldhouse“. Момчетата на Нейт Макмилън последваха загубата си от Детройт Пистънс (109-113) с поражение от Далас Маверикс със 101-110 в сряда.

Боян Богданович отбеляза 22 точки срещу Маверикс, а новото попълнение Уесли Матюс добави 20. Домантас Сабонис (травма в глезена), Ализе Джонсън (травма в ходилото) и Тайрик Евънс (хранително натравяне) са под върпосителна за предстоящия двубой.

Минесота е на 11-та позиция на Запад с 29-32 победи, включително скромните 9-22 успеха като гост. Отборът на Райън Сондърс загуби за втори път за последните си три мача след 123-131 след продължение срещу Атланта Хоукс в сряда.

Звездата Карл-Антъни Таунс завърши с 37 точки и 17 борби срещу Хоукс. Лекуващите контузии Луол Денг и Джеф Тийг може да не се появят в игра срещу Пейсърс.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com