Волфсбург – Вердер Бремен 03 Март bet365 Bundesliga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Волфсбург – Вердер Бремен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 03 март (неделя) от 19:00 часа. Волфсбург не се представя блестящо през този сезон, но наскоро се наложиха за местата в Лига Европа, след като спечелиха два мача подред.

Коефициентът за победа на Волфсбург е 2.15. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Вердер Бремен е 3.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Волфсбург – Вердер Бремен: Статистика Н2Н

Воутер Вегхорст е голмайстора на Волфсбург с 9 гола. Максимилиан Егещайн има 5 гола за Вердер.
Вердер нямат загуба в последните си 7 мача.
Уилям има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Волфсбург. Филип Баргфред е с 6 за Вердер.

Волфсбург – Вердер Бремен: Прогноза

Базирайки се на скорошните им усилия у дома и като гости, лесно е да се почувства, че и двете страни имат достатъчно, за да отбележат в неделя. При цените, залогът, който се откроява, е „Над 2.5 гола и двата отбора да отбележат гол“. Волфсбург предлагат доста в атака, но продължават да изглеждат подозрителни в защита срещу полу-прилични страни, докато голяма част от същото може да се каже и за Бремен.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG