Виляреал – Алавес събота 02 Март bet365 LaLiga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Виляреал – Алавес от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 02 март (събота) от 17:15 часа. Сблъсъкът в събота в Ла Лига се състои от две страни, които са в противоположния край на класацията.

Коефициентът за победа на Виляреал е 1.66. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Алавес е 5.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Виляреал – Алавес: Статистика Н2Н

Статистиката на Виляреал като домакин този сезон: 2-6-5.
Преди година Виляреал бяха номер 5 в класирането с 41 точки. Сега са номер 18 с 23 точки.
Преди година Deportivo Alaves Sad бяха номер 14 в класирането с 28 точки. Сега са номер 6 с 37 точки.

Виляреал – Алавес: Прогноза

Alaves бяха отписани през целия сезон, но продължават да шлифоват резултатите и все още можете да получите щедри коефициенти за тях, за да получат нещо от тази игра. Те имаха 3 загуби в края на януари, но те бяха единствените им загуби в последните 10 мача. Това отчасти може да се обясни с напускането на Ибай Гомес и нараняването на Джони, което ги остави без двамата им най-креативни играчи.

Оттогава обаче, Джони се върна към игра и новото попълнение Такаши Инуи се завърна от Азиатската купа, което им даде много по-високо качество. Те все още изглеждат твърда страна за победа и подкрепата на Alaves Double Chance може да си струва да се разгледа тук, главно заради ужасния домашен рекорд на Виляреал този сезон.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com