Надпреварата между Мерцедес и Ферари bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Макс Верстапен не се тревожи особено от скоростта, която основните конкуренти на Ред Бул- Мерцедес и Ферари, демонстрираха в последния ден от предсезонните тестове в Барселона.

Междувременно, залози затова Хамилтън да защити титлата си през сезон 2019 се приемат при коефициент от 2.20. Шансовете на Фетел да детронира звездата на „Сребърните стрели“ са оценени на 2.75, а тези на Верстапен да стори същото- на 10.00.
Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

„Биковете“ (7.00 за титла при конструкторите през 2019 г.) не успяха да изпълнят програмата си в Барселона заради тежката катастрофа на Пиер Гасли в четвъртък. Освен това, екипът имаше проблем и с изпускателната система. Заради който Верстапен кара само в сутрешната сесия в петък.

„Те (Ферари и Мерцедес) са много бързи, но аз съм доволен от свършената работа досега. Средната скорост, която развихме, е много обещаваща, но Мелбърн е различна писта. Tемпературите са различни, така че всичко ще опре до намирането на правилните настройки“, сподели Верстапен.

Първата надпревара от новата кампания във Формула 1 за Гран При на Австралия на пистата „Албърт Парк“ ще се проведе на 15-17 март.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 formula 1 само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com