Вера Лапко – Виктория Азаренка 07 Март bet365 tenis

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Вера Лапко – Виктория Азаренка ще се проведе на 07 март (четвъртък) от 21:00 часа българско време в мач от първи кръг на силния турнир в Индиън Уелс, САЩ (WTA Premier Mandatory). В мач от първи кръг тя ще мери сили със своята сънародничка Вера Лапко.

Коефициентът за победа на Азаренка с 2-0 сета е 1.50. Шансовете на Лапко да ликува с успеха са оценени на 5.50. Пазара за тайбрек в сблъсъка се котира със стойност 4.33.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Азаренка не успява да покаже най-добрия си тенис от началото на годината. 29-годишната беларускиня има три победи и четири загуби до тук. А за последно участва в Акапулко, където бе спряна в 1/4-финалите. Световната номер 48 е двукратна шампионка в Индиън Уелс, а именно през 2012 и 2016 г.

Заемащата 62-ро място в ранглистата на сингъл Лапко излиза в опит да сложи точка на неприятната си серия от пет последователни поражения в тура. В първия си турнир за сезона в Хобарт 20-годишната тенисистка загуби във втори кръг, след което последваха разочарования в Мелбърн. В квалификациите в Санкт Петербург, в Дубай и турнира на ITF от сериите 125K в Индиън Уелс.

Азаренка не е срещала своята сънародника в официален дуел досега. Успее ли да пречупи съпротивата й, във втори кръг тя ще се сблъска с поставената под номер 10 и носителка на 23 отличия от Големия шлем – Серина Уилямс (6.50 да завоюва титлата).

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 tenis само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com