Бърнли – Кристъл Палас 02 Март bet365 Premier

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Бърнли – Кристъл Палас от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 02 март (събота) от 17:00 часа. Впечатляващата победна серия на Бърнли във Висшата лига завърши във вторник, след като те бяха подложени на поражение от 2:0 в ръцете на възкръсналия Нюкасъл в Сейнт Джеймс Парк.

Коефициентът за победа на Бърнли е 2.80. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Кристъл Палас е 2.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Кристъл Палас: Статистика Н2Н

Ашли Барнс е голмайстора на Бърнли с 8 гола. Миливоевич,Лука има 8 гола за Кр. Палас.
Бърнли не са губили в последните 5 свои домакинства.
Преди година Бърнли бяха номер 7 в класирането с 37 точки. Сега са номер 15 с 30 точки.

Бърнли – Кристъл Палас: Прогноза

Едно нещо, за което можем да се надяваме, е по малко от атакуващите намерения и от двете страни. Отбранителната стабилност, която беше в основата на успеха на Бърнли миналия сезон, ги изостави този път и те са запазили само 3 празни мрежи в 13-те си мача от Премиършип в Turf Moor този сезон. В същото време, Кристал Палас вкара в 12 от 14-те си пътувания и вкараха впечатляващите си 15 гола в последните си 6 дни.

Въпреки това, посетителите са допуснали в 9 от последните си 11 мача като гост и с Бърнли намират мрежата във всички срещи, с изключение на 2 домакински мача.

Също така подкрепяме Ашли Барнс, за да намери мрежата за домакините. Барнс е вкарал в 4 от последните 5 мача за Бърнли и е бил техен спасител наред с Крис Ууд, така че той изглежда отличен избор за нашите прогнози за победител по всяко време.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG