Борусия М’гладбах – Байерн Мюнхен 02 Март bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Борусия М’гладбах – Байерн Мюнхен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 02 март (събота) от 19:30 часа. Преди зимната почивка, Гладбах се озова в много ласкава позиция на лигата, докато те също се справиха добре, след като лигата се възобнови през януари, като спечели три мача подред.

Коефициентът за победа на Борусия М’гладбах е 5.50. Равенството в мача е оценено с 4.50. Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.57. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия М’гладбах – Байерн Мюнхен: Статистика Н2Н

Статистиката на Мьонхенгладбах като домакин този сезон: 9-0-2.
Байерн нямат загуба в последните си 5 мача.
Статистиката на Байерн като гост този сезон: 9-0-3.

Борусия М’гладбах – Байерн Мюнхен: Прогноза

От гледна точка на залаганията най-добрият вариант изглежда е „Гладбах да вкара повече от 1.5 гола“. Тъй като домакините показаха явно желание да играят на почивката срещу атакуващите отбори, а Байерн се бореше да се защити в мачовете от този вид, лесно е да почувствате, че трябва да подкрепите посетителите да допуснат няколко гола. Мачът поред предлага на играчите добра стойност.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG