Болтън – Шефилд Уенсдей 12 Март bet365 efl

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Болтън – Шефилд Уенсдей от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 12 март (вторник) от 22:00 часа. Огромната победа в събота беше обещаващ момент за Болтън, след като победиха Милуол в стадиона на Университета в Болтън. Тази победа ги премести на пет точки от Милуол.

Коефициентът за победа на Болтън е 4.20. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Шефилд Уенсдей е 2.05. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болтън – Шефилд Уенсдей: Статистика Н2Н

Уил Бъкли е голмайстора на Болтън с 4 гола. Лукас Жоао има 9 гола за Шефилд У.
Шефилд У нямат загуба в последните си 8 мача.
Като домакин, Болтън не е губил от Шефилд У в последните 5 срещи помежду им.

Болтън – Шефилд Уенсдей: Прогноза

Шефилд Уенсдей трябва да може да издържи на натиска на Болтън, след като допусна само четири пъти в последните си девет мача. Те са запазили шест празни мрежи по това време. Те се сблъскват с Болтън, които са загубили до нула в 44% от домакинските си мачове. Тъй като Уенсдей изглежда отлично в защита под новия си мениджър, те трябва да гледат да запазят нещата в това пътуване.

Виждаме, че совите ще успее да задържи мрежата си празна, след като Болтън не успя да отбележи 80% от загубите си у дома си, като загуби до нула 18 пъти в лигата като цяло. Подкрепяме печелившата победа до нула тук, което изглежда добре оценено, имайки предвид съответните им статистики.

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com