Байер Леверкузен – Фрайбург 02 Март bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Байер Леверкузен – Фрайбург от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 02 март (събота) от 16:30 часа. 2018 беше странна година за Фрайбург. Рекордните победи срещу страни във форма като RB Leipzig и Borussia Monchengladbach бяха противопоставени на неубедителните поражения от отбори като Дюселдорф и Майнц.

Коефициентът за победа на Байер Леверкузен е 1.44. Равенството в мача е оценено с 4.75. Коефициентът за победа на Фрайбург е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Байер Леверкузен – Фрайбург: Статистика Н2Н

Фрайбург нямат загуба в последните си 4 мача.
Като домакин, Леверкузен не е губил от Фрайбург в последните 5 срещи помежду им.
По време на последните 18 срещи с Леверкузен като домакин, Леверкузен спечели 10 пъти, при 4 равенства и 4 победи за Фрайбург. Головата разлика е 40-24 в полза на Леверкузен.

Байер Леверкузен – Фрайбург: Прогноза

Леверкузен има съвместен най-лош защитен рекорд в горната половина, въпреки че – 35 допуснати гола, средно малко над 1.5 гола на мач – така че подкрепата им „-1 Азиатски хендикап“ изглежда най-сигурният начин за залог тук. Ако Леверкузен спечели с два или повече гола, залогът печели и ако спечели само с един гол, залогът се възстановява. Всяка от последните пет победи в лигата на Леверкузен обаче беше с два гола или повече, така че подкрепата им с редовен хендикап е опция за по-малката склонност към риск.

Фрайбург не би трябвало да бъде прекалено голямо предизвикателство за тази свободна страна, но когато самите посетители са в разумна форма, няма да е неразумно да отбележат в протокола. Нашата прогноза: 3-1 Байер Леверкузен.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG