Атлетик Билбао – Еспаньол 08 Март bet365 LaLiga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Атлетик Билбао – Еспаньол от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 08 март (петък) от 22:00 часа. Атлетик Билбао и Еспаньол си разделят място в средата на класацията в Ла Лига, като всеки има по 33 точки.

Коефициентът за победа на Атлетик Билбао е 1.80. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Еспаньол е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атлетик Билбао – Еспаньол: Статистика Н2Н

Статистиката на Ат. Билбао като домакин този сезон: 5-6-2.
Иняки Уилямс е голмайстора на Ат. Билбао с 7 гола. Борха Иглесиас има 11 гола за Еспаньол.
Преди година Ат. Билбао бяха номер 16 в класирането с 32 точки. Сега са номер 12 с 33 точки.

Атлетик Билбао – Еспаньол: Прогноза

Домашното предимство може да бъде много решаващо, тъй като Атлетик направиха Сан Мамес наистина трудно място за противника. Те не са отбор, който свободно отбелязва голове. Те имат средно по 1 гол за домакинство този сезон, но само с 2 гола в последните си 8 домакински мача, това може да е всичко, от което се нуждаят. Подкрепа за Атлетик Клуб и Под 2.5 Цели може да си струва да се обмисли.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com