Атлетико Мадрид – Леганес 09 Март bet365 ЛаЛига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Атлетико Мадрид – Леганес от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 09 март (събота) от 17:15 часа. Вторият мач от графика тази събота в Ла Лига е дерби в столицата, когато Атлетико Мадрид поема Леганес. И двете страни са в сравнително добра форма, но Атлети са ясните фаворити.

Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 1.45. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Леганес е 10.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атлетико Мадрид – Леганес: Статистика Н2Н

Статистиката на Ат. Мадрид като домакин този сезон: 10-2-1.
Ат. Мадрид са в победна серия от 4 мача.
Антоан Гризман е голмайстора на Ат. Мадрид с 12 гола. Юсеф Ен-Несири има 8 гола за КД Леганес.

Атлетико Мадрид – Леганес: Прогноза

Подкрепата на Алваро Мората, за да вкара по всяко време, също може да си струва залога. Бившият футболист от Челси беше откровение, тъй като се присъедини от Челси с три ключови гола и няколко други асистенции. Той е играч на доверие и точно сега той наистина ще вярва в способностите си, така че има всички шансове да намери мрежата отново в тази среща. С Диего Коста и Никола Калинич, които отсъстват, изглежда малко вероятно той да е един от футболнистите на скамейката.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com