Анже – Амиен събота 16 Март bet365 fr

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Анже – Амиен от Лига 1 на Франция ще се проведе на 16 март (събота) от 21:00 часа. Амиенс наистина повиши нивото си на изпълнение напоследък, тъй като са загубили само един от последните си пет мача, въпреки че загубиха петте предишни мача. Хората на Кристоф Пелисие взеха десет от последните си 15 възможни точки.

Коефициентът за победа на Анже е 2.00. Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Амиен е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Анже – Амиен: Статистика Н2Н

Като домакин, Анже не е губил от Амиен в последните 5 срещи помежду им.
Амиен нямат победа в последните си 5 мача като гост.
Стефан Бахокен е голмайстора на Анже с 9 гола. Муса Конате има 5 гола за Амиен.

Анже – Амиен: Прогноза

Последният сблъсък на тези страни завърши с 0:0 през януари и докато Амиен са в по-добра форма, те са без победа в последните си пет гостувания. Анже определено са били по-добре като цяло у дома, но с Амиен с добро настроение и все още не 100% безопасно, ние подкрепяме посетителите, за да поставят наистина стабилно представяне тук, въпреки че са без Guirassy. Последните две игри на Анже са завършили на това ниво и ние подкрепяме това да се случи отново тук с прогноза за 1:1 равенство.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuerBET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com