ФИА официално утвърди календара на сезон 2019 във Формула 1

Световният моторспорт съвет на Международната автомобилна федерация (ФИА) официално утвърди календара на сезон 2019 във Формула 1 и се съгласи с техническите и спортните промени, които ще влязат в сила догодина.
Предложението на новите собственици на Формула 1 Liberty Media календарът да съдържа 21 кръга бе прието в Париж. Датите за състезанията не са променяни от предварителния календар,

който бе публикуван през август.
Сезон 2019 ще бъде най-дългият в историята на Формула 1. Той ще започне на 17 март в Австралия и ще приключи на 1 декември в Абу Даби. Европа ще приеме 11 кръга, докато Азия – пет, Северна и Южна Америка – четири и Австралия – един. Гран При на Китай ще отбележи старт номер 1000 в историята на Формула 1 след основаването й през 1950 г.
ФИА одобри и няколко промени в правилника на шампионата. Това включва нова позиция на огледалата за задно виждане, както и на задното крило, така че да се подобри видимостта. Позицията на on-board камерата също ще бъде преместена, за да не пречи на видимостта на пилотите. Задни светлини ще бъдат добавени и на задното крило на болидите. Ще бъдат направени и малки модификации на т.нар. ореол, за да излизат пилотите по-лесно от автомобилите.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.